Psykologkontakten er centralt og diskret placeret i Hellerup nær Hellerup station, Hellerup havn og strand.

Lokalerne »

Terapilokalerne er lyse og indbydende og lokaliseret i skønne omgivelser tæt på Øresund. Du kan gå til og fra terapien helt uforstyrret. Lokalerne er valgt med omhu således at du forhåbentlig vil føle dig tilpas. Hvis du kommer før tid er der venteværelse i stueetagen, eller du kan gå en tur ved vandet. Mange klienter fortæller at de finder det beroligende før og efter terapi at gå en tur ved vandet eller sidde lidt for sig selv på fx. en cafe. Og det kan da også anbefales, at du giver dig selv lidt 'egen tid' og en stund tager fri fra hverdagens gøremål før du skal i terapi og efter du har været i terapi. 'Din egen tid' får dine tanker til at falde på plads og lagres i dig, så du kan bruge din nye indsigt udenfor terapien - i din hverdag!

Transportmuligheder »

Der er let adgang til terapilokalerne og direkte tog- og busforbindelse til Hellerup Station fra København, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Lyngby, Frederiksberg, Vangede og det meste af Nordsjælland. Klinikken er placeret i en skøn villa på 1. sal, kun 200 meter fra Hellerup Station og kun få minutter fra café, strand, Øresund og Hellerup Havn. Ved ankomst til klinikken er hoveddøren åben/ulåst så du blot kan gå indenfor. Indenfor kan du sidde uforstyrret i venteværelset i stueetagen, hvor jeg vil komme ned og møde dig. Du behøver således ikke anmelde din ankomst i receptionen.

Parkering »

Der er gratis parkering lige udenfor døren eller på de nærliggende villaveje. Hvis du bliver forhindret i at nå frem til lokalerne eller foretrækker samtalen derhjemme er telefon og netkonsultation muligt.

På gensyn!