Velkommen til ordentlig, omsorgsfuld & videnskabelig udført psykologhjælp!

I skønne, rolige pg private omgivelser i hjertet af Hellerup og Gentofte med udsigt til Øresund, Øregårdsparken og Strandvejen   

PsykologKontakten Hellerup

Hambros Allé 1

Indgang: Strandvejen 130 

 

Du tilbydes »

  • 20 års psykolog erfaring indenfor behandling, undervisning, konsulentvirksomhed & forskning
  • Psykolog hjælp med dokumenteret effekt baseret på videnskabelige, & afprøvede metoder
  • Professionel Kognitiv, Metakognitiv & Narrativ terapi med fokus på dine resurser
  • Psykolog hjælp som giver dig nye redskaber, så du igen kan håndtere din livssituation
  • Psykolog hjælp som giver dig mod til at møde dine sorger & glæder med fornyet energi & ro
  • Professionel & erfaren psykolog der effektivt kan hjælper dig videre & udenom de tidskrævende (og ofte) alt for lange behandlingsforløb
  • Psykolog hjælp som er tilpasset dine ønsker for fremtiden, med omsorg for din personlige integritet & historie

Om psykolog Arthur Stroud »

Jeg er 52 år og uddannet klinisk psykolog & forsker fra Københavns Universitet. Jeg har mere end 20 års bred erfaring indenfor behandling samt forskning og er naturligvis Autoriseret af Social Ministeriet og medlem af Dansk Psykolog Forening. Som person og psykolog sætter jeg en ære i at skabe et respektfuldt og omsorgsfuldt rum, som du kan føle dig tryg, hjulpet og udfordret i. Jeg har dyb respekt for, hvad du ønsker hjælp til og er altid lydhør overfor dine krav til forløbets form. Derfor evaluerer jeg løbende terapiforløbet med dig, så vi sammen kan sikre os, at du får den bedst mulige behandling. Som psykolog er jeg taknemmelig for at blive betroet menneskers inderste og ofte svære tanker og jeg bestræber mig derfor altid på at møde dig og dine fortællinger, tanker og følelser med mest mulig respekt og ydmyghed. Det er et krævende arbejde, der kræver erfaring og langvarig uddannelse, og du bør ikke sætte dig tilfreds med mindre! På baggrund af min brede erfaring som psykolog ved jeg, at jeg kan tilbyde dig effektfuld terapi med omsorg, respekt og omhu. Derfor tilbyder jeg også en uforpligtende og gratis forsamtale.

Gratis forsamtale »

Det er min erfaring, at det for langt de fleste er et stort skridt at starte i terapi. Det er derfor vigtigt, at du finder frem til den psykolog, som er den helt rette for dig. En væsentlig del af et succesfuldt terapiforløb er udover psykologens faglige kompetencer også et spørgsmål om du fornemmer god kemi og personlig troværdighed. Det er derfor svært at vide, hvem der vil være den rigtige psykolog, før man mødes personligt. Netop derfor tilbyder jeg en uforpligtende og fortrolig forsamtale uden beregning. Til forsamtalen taler vi om dine mål og forventninger til dit terapiforløb og om, hvordan vi kan opnå dette. Ud fra vores samtale vil jeg vurdere hvilken terapiform og rådgivning, der er bedst for dig. Hvis ikke du opnår bedring eller jeg fagligt vurderer, at jeg ikke kan tilbyde dig den rette behandling, vil jeg henvise til en af mine partnere, med netop det speciale du er bedst tjent med - uden beregning! (For yderligere infomation om forsamtale læs under fanen: Priser)

Psykologiske metoder: Kognitiv, Metakognitiv terapi, Narrativ terapi & Mindfulness »

I terapien benytter jeg kun de nyeste terapiformer, som har et solidt videnskabeligt grundlag og dokumenteret effekt og som forsker og underviser ved universitetet er jeg altid opdateret omkring den nyeste udvikling indenfor terapi og modtager selv supervision på mine terapiforløb af anerkendte psykologer og psykiatere. Metoderne er primært Kognitiv og Metakognitiv terapi, Narrativ terapi og Mindfulness. Terapien er på den ene side hjælp til selvhjælp, hvor du får nye redskaber så du fremover kan håndtere de svære situationer og problemer, som du oplever i din hverdag. På den anden side søger vi sammen efter alle de resurser du i forvejen besidder, men som du måske har glemt du havde, eller ikke vidste kunne bruges i din nye og svære livssituation. Vi sorterer i de svære tanker og følelser, så du igen kan navigere frit og opnå de mål du har i livet og finde nyt fokus i dit liv.

Tavshedspligt »

Jeg har som Autoriseret psykolog og medlem af Psykologforeningen tavshedspligt og alle samtaler behandles fortroligt i overensstemmelse med betingelserne herfor Jf. Dansk Psykologforening.

Personlig kontakt»

Ønsker du at få afklaret om terapi er noget for dig, eller vil du vide mere om terapiens omfang og art m.v. er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon nummer 3029-3008 til en uforpligtende og kortere samtale. For mange er den første gang de kontakter en psykolog forbundet med en vis usikkerhed og nervøsitet, og ofte kan en kort telefonsamtale være med til at få afklaret tvivlsspørgsmål, og være med til, at få 'afdramatiseret' det at tale med en psykolog.

Med venlig hilsen Psykolog, Aut., Arthur Stroud